Plantshop
Sökord: Lämpligt SÖKORD är del av latinskt eller svenskt växtnamn, t.ex lonicera eller blåtry. Undvik sökning på flera ord eftersom det oftast resulterar i felsökning. Undvik också apostrofer och andra tecken.
Sök bland: Ordna enligt: Visa: [SE] [FIN]


Databasen innehåller de mest använda växtsorterna och storlekarna i vårt zonområde. Vi rekommenderar att man söker via de underrubriker som finns för att få ett snabbare sökresultat.
Obs! Vi rekommenderar i första hand att ordna enligt latinskt namn eftersom detta ger mest korrekt listning (används inom yrkesskåren och vid uppläggning av databasen). Vill Du lista ut alla inom gruppen lämnar Du sökordet tomt.

Vi på Wickmans Plantskola önskar Er en skön och avkopplande vinter. Själva står vi i startgroparna för en ny spännande vårsäsong. Vi har nämligen igen en hel del nytt på gång, både i sortiment och pris...
Vi har ingen varukorg men Du kan beställa växterna per email . Vi vill absolut att Du skall lyckas i Ditt växtval så därför, som en extra försiktighetsåtgärd, levererar vi inte Din beställning utan att först bekräfta eller diskutera/konsultera med Dig per email eller per telefon.

Kolla alltid priserna med oss före slutlig beställning. Ändringar kan finnas p.g.a fraktförändring, momsändringar, bränsle- eller andra kostnadsändringar! Just nu finns inte priserna uppdaterade i databasen.
Copyright ©: Wickmans Plantskola

Address:Wickmans Plantskola Fax/tel:+358 6 22 41 433 (kontor)
Östanåkersvägen 17GSM:+358 400 233 480 (tel ute på gården)
FIN-64230 Närpes, FINLANDE-mail:wiplant@tawi.fi
Internet:www.tawi.fi/wiplant